Cynthia Derks

Mijn naam is Cynthia Derks. Ik werk sinds 2004 op de Edese Montessorischool. Ik ben begonnen op de locatie EMS en ben momenteel werkzaam op de MSV. Ik sta voor groep 3/4/5.

Naast groepsleerkracht ben ik ook bouwcoördinator van de middenbouw. Hiervoor heb ik de opleiding Middenmanagement gevolgd.
Om verdere verdieping te zoeken in de cognitieve en sociale ontwikkeling van kinderen ben ik in 2014 gestart met de Master SEN opleiding, in 2016 heb ik deze succesvol afgerond. Daarnaast ben ik bevoegd faalangsttrainer en beelddenkcoach.

Naast mijn opleiding op school heb ik nog wat andere dingen gedaan. Ik heb de cursus gebarentaal voor belangstellenden gedaan. Ook heb ik een volledig EHBO-diploma waarvoor ik ieder jaar herhalingslessen volg.

Aansluiten bij de belevingswereld van het kind en de individuele ontwikkeling vind ik belangrijk, het zorgt voor succeservaringen en enthousiasme in het leren.

In mijn vrije tijd kijk ik graag leuke films, lees ik boeken en ben ik op een terrasje te vinden zodra het zonnetje schijnt.