Ouders over ons

Wij vragen als school regelmatig aan ouders waarom zij voor onze school hebben gekozen. Een aantal reacties zijn op deze pagina te vinden. Tevens kunt u reacties lezen n.a.v. de kijkdagen die wij voor ouders organiseren.

"Ik heb voor deze school gekozen vanwege de rust op de school en in de klassen. Ruimte om op je eigen niveau te ontwikkelen, het Montessorionderwijs sprak ons erg aan! Zelf denken, zelf oplossen, jullie werken aan een goede opstart voor de toekomst!"
ouder van een leerling in groep 1

"Wij hebben gekozen voor deze school, vanwege het Montessorionderwijs, de kleinere klassen en het bieden van passend onderwijs. Er hangt een super fijne sfeer op school. Er wordt met respect met elkaar omgegaan en mocht dit lastig zijn dan wordt er middels de Kanjertraining extra zorg aan besteed."
ouders van een leerling in groep 4, 6 en 8

"Ik heb voor de EMS gekozen, omdat ik de sfeer in en buiten de klas als erg prettig heb ervaren. Kinderen waren zachtjes en zelfstandig aan het werk en dat was voor mij een teken dat kinderen hier leren om zelfstandig aan het werk te kunnen. Iets wat ik ook belangrijk vond voor mijn kinderen: zelfstandigheid. Daarom ook gekozen voor Montessori. Ook de ligging van de lokalen t.o.v. het middenstuk is fijn. Evenals het openstaan van de deuren van de klassen. Dit geeft een open sfeer aan."
ouder van een leerling in groep 5 en 7

"Het was erg leuk om mijn kinderen in de klas te zien. Zo zie je welke plek ze in de groep hebben, hoe ze met klasgenoten en de juf omgaan en natuurlijk ook hoe ze het schoolwerk maken. Wat mij opviel was de rust binnen de school, het samenwerken wat motiverend was om te zien. Zo gaat het in het 'echte' leven ook. Een mooie voorbereiding op 'later'."
ouders van een leerling in groep 4, 6 en 8