Rob van der Spek

Mijn naam is Rob van der Spek. Sinds schooljaar 2014-2015 werk ik op de locatie Veldhuizen in groep 3-4-5. Eigenlijk werk ik al heel lang in het onderwijs. Eerst binnen het regulier en speciaal onderwijs en later heb ik de overstap gemaakt naar het Montessorionderwijs. Ik vind het leuk om met kinderen te werken en te zorgen dat ze in een uitdagende leeromgeving flinke stappen kunnen zetten en meer zelfvertrouwen krijgen. Ook vind ik de creatieve ontwikkeling erg belangrijk. Ga maar het avontuur aan met vormen en kleuren. In mijn vrije tijd schilder ik graag met olieverf en ontwerp ik decors. Ik ben getrouwd, heb vier kinderen en drie kleinkinderen.