school_logo.jpg
prominent_logo.png

Astrid Spoor

Mijn naam is Astrid Spoor. Sinds dit schooljaar ben ik fulltime werkzaam in de middenbouw (groep 3,4,5) op de MSV. Vanaf 2008 ben ik werkzaam voor Proominent op de EMS. Ik heb daar al veel ervaring op kunnen doen in de verschillende bouwen. De laatste jaren heb ik vooral in de bovenbouw gestaan.

Sinds 2011 ben ik in het bezit van het Montessori-diploma.
Het Montessorionderwijs spreekt mij erg aan, omdat je hierbij vooral heel veel kijkt naar het individuele kind. Wat zijn de behoeftes van een kind, waar is het kind goed in en wat moet / wil het kind nog leren.

Bij het werken met kinderen ligt echt mijn hart. Ik geniet er elke dag weer van om te zien wat kinderen leren en ook om te zien hoe ze op sociaal-emotioneel gebied groeien. Ik wil kinderen graag helpen bij het zelf ontdekken van dingen, zoals hoe je een som uitrekent, maar ook hoe bijvoorbeeld de wereld is ontstaan. Dit past ook weer erg goed bij de kreet van Maria Montessori: “Help mij het zelf te doen”.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen, zoals winkelen, uit eten gaan, gezellig thee drinken, weekendjes weg enzovoorts. Maar ik kan ook zeker heel erg genieten van het lezen van een goed boek.

Contactgegevens

Edese Montessorischool / Montessorischool Veldhuizen

Prof. Oudpark 4 / Ridderhof 9

6716 EJ / 6715 EL Ede

EMS 0318-625366 / MSV 0318-637335

s.severijn@proominent.nl / d.ligtenbelt@proominent.nl

Download onze app!

Op dit moment is de app nog niet beschikbaar. Wij houden u op de hoogte.

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent