school_logo.jpg
prominent_logo.png

Saskia Severijn

Mijn naam is Saskia Severijn en ik ben leerkracht van groep 7/8 van de Edese Montessorischool. Sinds augustus 2017 ben ik locatieleider van de EMS.
Voordat ik werkzaam werd op de EMS was ik leerkracht en locatieleider van Daltonschool Ede.

Ik ben sinds 2000 werkzaam in het onderwijs en ik vind het nog steeds een uitdagende baan waar ik met veel plezier elke dag mee bezig ben. Het fijne aan het onderwijs vind ik werken met kinderen en ervoor te kunnen zorgen dat een kind zich veilig, gezien en gehoord voelt. In mijn onderwijs wil ik mijn steentje eraan bijdragen dat een kind de basisschool verlaat als een verantwoordelijk zelfstandig individu, dat hij kan samenwerken met anderen en dat hij respectvol omgaat met zijn omgeving.

Ik vind het belangrijk dat je als leerkracht/schoolleider meegaat met de ontwikkelingen die in de maatschappij plaatsvinden en dat je hier adequaat op kunt inspelen. Dit betekent voor mij dat ik ook mezelf wil blijven ontwikkelen d.m.v. studie en bijscholing. Zo heb ik in juli 2013 de opleiding tot directeur aan de Hogeschool van Zwolle afgerond en mag ik mij een basis bekwaam directeur basisonderwijs noemen. De kennis die ik tijdens deze studie heb opgedaan zet ik op de EMS in om de school en het montessorionderwijs te profileren. Ook heb ik mijn akte van daltonleerkracht behaald, volg ik jaarlijks de herhalingscursus van bedrijfshulpverlener en zit ik namens het team in de Medezeggenschapsraad.

Als leerkracht ben ik ervan overtuigd dat wij de leerlingen samen klaarstomen voor de maatschappij. Daarom ben ik graag met de ouders in gesprek. Ik werk elke dag, dus misschien komen we elkaar eens tegen?

Contactgegevens

Edese Montessorischool / Montessorischool Veldhuizen

Prof. Oudpark 4 / Ridderhof 9

6716 EJ / 6715 EL Ede

EMS 0318-625366 / MSV 0318-637335

s.severijn@proominent.nl / d.ligtenbelt@proominent.nl

Download onze app!

Op dit moment is de app nog niet beschikbaar. Wij houden u op de hoogte.

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent