school_logo.jpg
prominent_logo.png

Stella Stam

Mijn naam is Stella Stam en ik ben geruime tijd werkzaam in het primair onderwijs.

Voor  ik ging werken in het primair onderwijs, ben ik vijftien jaar werkzaam geweest als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Tijdens die periode heb ik mijn diploma praktijkopleider gehaald en de studie directie management afgerond.

Er was een vacature voor pedagogisch medewerker bij de Montessorischool in Ede waar ik toen begonnen ben om de kinderopvang te realiseren voor de EMS, MSV en de Callunaschool. Toen besloot na vijf jaar het bovenschools bestuur te stoppen met de kinderopvang en die over te dragen aan de reguliere opvang. Gelukkig was daar de EMS die mij graag wilde aannemen als onderwijsondersteuner.

Ik heb in de tien jaar dat ik dit werk doe onwijs veel geleerd. Ik heb gewerkt met individuele kinderen, voornamelijk in de onderbouw . Ook als juf in de instroomgroep heb ik het heel erg naar mijn zin gehad. Wat een feest om met kleuters te werken, dansen, zingen, knutselen, voorlezen, kletsen, grapjes te maken en niet te vergeten werkjes te leren.

Ik geniet van hun onbevangenheid, eerlijkheid en enthousiasme.

Op dit moment ben ik de ondersteuner van groep 3 en 4, net als vorig jaar. Met plezier help ik groep 3 met het leren lezen, schrijven en rekenen. Het fijne van deze groep is dat ik de kinderen goed ken vanaf de eerste stap op de basisschool en de kinderen daardoor goed kan begeleiden.

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Edese Montessorischool / Montessorischool Veldhuizen

Prof. Oudpark 4 / Ridderhof 9

6716 EJ / 6715 EL Ede

EMS 0318-625366 / MSV 0318-637335

s.severijn@proominent.nl / d.ligtenbelt@proominent.nl

Download onze app!

Op dit moment is de app nog niet beschikbaar. Wij houden u op de hoogte.

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent