school_logo.jpg
prominent_logo.png

Talisa Cornets de Groot

Mijn naam is Talisa Cornets de Groot. Ik geef les aan groep 6/7/8 op de EMS/MSV. Ik werk vanaf 2010 op de EMS/MSV.

Ik ben in 2009 begonnen met mijn lio-stage bij Jessica (leerkracht 6/7/8 MSV). Hier heb ik een hele fijne stage gehad. Na een paar keer invallen in andere klassen na mijn lio-stage, had ik het geluk dat er iemand wegging en ik daardoor mocht blijven.

Het Montessorionderwijs spreekt mij heel erg aan. Ik vind het heel belangrijk dat je met deze manier van lesgeven elk kind individueel ziet.  Ik vind dat je een goede band met de kinderen opbouwt in het Montessorionderwijs. Je ziet wanneer iemand verdrietig, boos of juist heel blij is. Dit door bijvoorbeeld elke ochtend de kinderen een hand te geven bij de deur en goedemorgen te zeggen. Ook zie je goed wanneer een kind iets lastig vindt of juist iets heel goed kan, door elk kind individueel te begeleiden.

In mijn vrije tijd houd ik van reizen, winkelen en uit eten gaan. Ik maak graag een stedentrip en leer daardoor veel verschillende culturen kennen. Elke dag leer ik weer iets nieuws en elke dag is weer anders. Dit vind ik ook erg leuk aan het onderwijs en ik hoop nog vele jaren dit werk te mogen doen.

Contactgegevens

Edese Montessorischool / Montessorischool Veldhuizen

Prof. Oudpark 4 / Ridderhof 9

6716 EJ / 6715 EL Ede

EMS 0318-625366 / MSV 0318-637335

s.severijn@proominent.nl / d.ligtenbelt@proominent.nl

Download onze app!

Op dit moment is de app nog niet beschikbaar. Wij houden u op de hoogte.

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent