school_logo.jpg
prominent_logo.png

Jeanette van Brummelen

Mijn naam is Jeanette van Brummelen. Ik werk sinds 2008 met veel plezier op de Edese Montessorischool. Ik heb ervaring in de middenbouw en de onderbouw. Ik heb zowel op de EMS als de MSV gewerkt.

Toen ik ging studeren heb ik als eerste de studie HBO-Pedagogiek gedaan en afgerond. Ik wist dat ik iets met kinderen wilde doen, maar vond nog niet de geschikte baan. Ik heb toen tijdelijk als invaller op een Montessori kinderdagverblijf gewerkt. Vervolgens heb ik besloten om de Pabo in deeltijd te doen. Mijn onderbouwstage heb ik toen op de EMS gelopen. Nadat ik mijn diploma gehaald had, heb ik nog een maand ingevallen op verschillende scholen van Stichting Proominent. Daarna kwam al gauw de zwangerschapsverlofvervanging op de MSV. Ik mocht gelukkig blijven en heb in 2012 ook mijn Montessori-opleiding afgerond.

Het werken met kinderen vind ik heel leuk, omdat het heel afwisselend werk is. Je bouwt echt een band op met de kinderen.  Ik vind de spontaniteit en het enthousiasme van de kinderen heerlijk om te zien. Het is dan aan het einde van het schooljaar steeds wel weer even wennen dat de kinderen naar een andere groep gaan, maar ook weer leuk om te zien hoe de kinderen staan te trappelen om naar de volgende bouw te gaan!

In mijn vrije tijd ben ik twee avonden in de week in de balletschool te vinden. Ik doe daar aan jazz-dans en klassiek ballet. Thuis geniet ik ook enorm van mijn eigen kinderen.  Juist die combinatie van werken en thuis moeder zijn, vind ik heel leuk.

Contactgegevens

Edese Montessorischool / Montessorischool Veldhuizen

Prof. Oudpark 4 / Ridderhof 9

6716 EJ / 6715 EL Ede

EMS 0318-625366 / MSV 0318-637335

s.severijn@proominent.nl / d.ligtenbelt@proominent.nl

Download onze app!

Op dit moment is de app nog niet beschikbaar. Wij houden u op de hoogte.

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent