school_logo.jpg
prominent_logo.png

Jessica Morren

Mijn naam is Jessica Morren en ik ben groepsleerkracht van de bovenbouw (groep 6,7,8)  op de MSV (Montessorischool Veldhuizen). Daarnaast ben ik bouwcoördinator op beide locaties en gedragsspecialist. Ik werk full-time. In juni 2012 heb ik mijn master SEN Gedragsspecialist gehaald.

Ik werk sinds 2002 op onze school; de eerste zes jaar op de Edese Montessorischool en daarna ben ik overgestapt naar de MSV om daar de bovenbouw op te starten. Het werken met kinderen is voor mij het leukste werk dat je kunt bedenken. Met name het oudere kind vind ik geweldig. Naast de kennisoverdracht geniet ik het meest van de gesprekken die ik met hen heb. Ook een stukje humor is op zijn plaats bij deze leeftijdsgroep en dat maakt dat er elke dag wel gelachen wordt.

Als bouwcoördinator van de bovenbouw ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de uitvoering van het schoolbeleid in de bovenbouw. Elke bouw wordt geleid door een bouwcoördinator. De bouwcoördinator vormt samen met de directeur en de IB-ers (intern begeleider) het managementteam van de school. Elke maand komen wij met de directie samen om het schoolbeleid en de uitvoering te bespreken aangaande de organisatie. Iedere bouwcoördinator speelt dit weer terug naar zijn bouw. Als bouwcoördinator leg ik klassenbezoeken af en voer ik evaluatiegesprekken. Daarnaast ben ik aanspreekpunt voor mijn bouwcollega’s en begeleid ik hen waar nodig is.

Naast mijn baan geniet ik ook van mijn vrije tijd. Ik kook graag, lees veel, spreek af met vriendinnen, wandel met de hondjes en probeer zo vaak mogelijk op een zonvakantie te gaan. Kortom, er is altijd wel wat te doen.

Contactgegevens

Edese Montessorischool / Montessorischool Veldhuizen

Prof. Oudpark 4 / Ridderhof 9

6716 EJ / 6715 EL Ede

EMS 0318-625366 / MSV 0318-637335

s.severijn@proominent.nl / d.ligtenbelt@proominent.nl

Download onze app!

Op dit moment is de app nog niet beschikbaar. Wij houden u op de hoogte.

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent